Omheiningen

Wij bieden diverse omheiningen aan variërend met het “Post and rail” systeem of het systeem waarbij u kiest voor het opschroeven van de planken. Voor beide systemen gebruiken wij diverse houtsoorten en diverse behandelingstypes om te zorgen dat u over een optimale kwaliteit kunt genieten.

Doordat wij kwaliteit willen garanderen werken wij met behandelingstypes waarbij alles eerst voldoende gedroogd wordt om daarna in een vacuümtank een zo volledig mogelijke opname te kunnen doen van het verduurzamingsproduct. Hierdoor kunnen wij u een garantie geven van 25 jaar tegen rotheid op verschillende omheiningstypes. Bij het impregneren wordt het hout in een speciale vacuümkamer gezet waarbij deze onder hoge druk geïmpregneerd wordt met een milieuvriendelijk product volledig volgens de milieunormen zodat wij voldoen aan het FSC-label. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van kwalitatieve producten die volledig volgens de wensen van onze maatschappij worden geproduceerd en verkocht.

Naast het verkopen van de omheining hebben wij ook een eigen professionele plaatsingsdienst voor als u beslist om de omheining niet zelf te plaatsen. Deze plaatsingsdienst is uitgerust met een speciaal ontworpen machine waarbij de palen in de grond worden getrild i.p.v. geklopt. Hierdoor ziet het materiaal minder af tijdens de plaatsing en staan de palen volledig vast waardoor er geen kans is op verzakkingen of scheef trekken van de palen.

Mocht u graag uw omheining laten plaatsen door onze plaatsingsdienst gelieve dit dan te vermelden bij de prijsaanvraag.

ASSORTIMENT & AFMETINGEN